MINE HOBBYERS

 

Jeg kan godt lide at lave mange forskellige ting i min fritid. 
 
Noget af det, jeg godt kan lide  er, at lave vinduesmaling. 
 
Nu vil jeg fortælle hvordan man laver det:
Først vælger du et motiv. Det kan være et fra en malebog, eller du kan tegne et selv. Nogen gange følger de med i den pakke du køber med vinduesmaling. Bare husk, at dit motiv ikke må være alt for detaljeret. 
Når du har valgt et motiv du synes er pænt, så læg det under noget plastic, f.eks. en plasticlomme. så tager du dit vinduesmaling, som, er i små plasticdåser med en slags tragt-prop. så trykker du det ud på dit motiv. Du kan vælge at have det med kontur (en sort streg i kanten) eller uden. Hvis du bruger kontur, så er det en god idé at bruge en sort eller en anden farve, som, er specielt beregnet til det, men du behøver ikke. Tegn stregerne op, hvis du vil have kontur, ellers lad være. Farv nu rummene og husk ikke at lade vær med at farve et alt for stort rum, for så går det bare i stykker. Du skal også lade vær med at lave laget alt for tykt, det skal faktisk være rigtig rigtig tyndt. 
Men, pas nu på når du flytter rundt med dit færdige billede, det går meget nemt i stykker, hvis du laver det så tyndt som det skal være!!!!  
Du kan sætte viduesmalingen næsten overalt, på en glat overflade, men det kommer lidt an på kvaliteten, så det er en god idé at spørge om hvor det kan sidde deer hvor du køber det.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja, det var så lidt om vinduesmaling, men jeg kan selvfølgelig også godt lide at lave mange andre sjove ting man selv kan lave, og jeg går til guitar og kor.