Fyldte boller

 

250 g 5-kornsblanding koges 10 min. i 5 dl. vand

3 - 4 dl væske (halv vand og kærnemælk tilsættes og køler af).

25 g gær udrøres heri.

400 g blandet mel - havregryn, rugmel, grahamsmel tilsættes

400-500 g hvedemel - æltes i så dejen slipper hænderne. Stilles til hævning natten over.

Næste dag:

Fyld:

250 g kylling i tern

125 g kalkunbacon eller røget mørbrad i strimler

100 g soltørrede tomater skåret i strimler

1 stk. finthakket løg eller 1 porre

10 stk. mini majs i skiver

Bacon og løg ristes på en tør pande og de øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes godt igennem og deles i stykker til boller alt efter ens appetit. Bankes flade og fyldet kommes på og dejen foldes om. Bages ved 200 grader i ca. 20 min.