Pandekager  med fyld

 

Dej:

125 g hvedemel

2½ dl mælk

2 æg

1 knsp salt

25 g margarine

Mel og mælk røres sammen. Pisk æg, salt og smeltet margarine i. Lad dejen hvile lidt inden bagning. Bag på en pande med lidt margarine, der skal bruges ca. 3/4 dl dej til hver pandekage. Bag ca. 2-3 min. på hver side.

Fyld:

½ pk. Bacon

200 g hakket oksekød

2 dl kinakål i strimler

2 tomater

100 g ost i tern eller revet

Bacon skæres i tern og svitses i en gryde. Kødet tilsættes og svitses med til det har skiftet farve. Kinakål tilsættes. Tomaterne i tern og osten tilsættes. Fyldet varmes igennem. Rul pandekagerne om fyldet.

Sauce:  

½ løg

20 g margarine

1 spsk mel

1 ds flåede tomater

chilipeber

1 fed hvidløg

Løget skæres i tern og svitses i margarinen. Melet drysses over. Tomaterne med væde tilsættes. Hvidløget pilles og hakkes fint. Saucen smages til med krydderierne.