Pizzasnegle (ca. 20 stk.)

 

Fyld:

1 ds. tomatpurè (ca. 70 g)

¼ tsk groft salt

friskkværnet peber

100 g kogt skinke

2 røde peberfrugter (ca. 250 g)

1 løg

100 g pizzaost

 

Dej:

50 g gær

3 dl lunkent vand

1 tsk groft salt

2 spsk. vindruekerneolie

500 g pizza/durummel til pizza

 

Fyld:

Rør tomatpurè, salt og peber sammen. Hak skinken fint. Rens peberfrugterne og skær dem i små tern. Hak løget.  

Dej:

Kom gæren i en skål og tilsæt det lunkne vand. Rør til gæren er opløst. Tilsæt salt og olie. Rør ¾ af melet i. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt resten af melet i. Ælt dejen godt igennem. Rul den ud til en firkantet plade ca. 35 x 40 cm.

Smør purèblandingen på dejpladen, og fordel derefter skinke, peberfrugt, løg og ost. Rul dejpladen sammen fra den lange side til en roulade. Skub rouladen let sammen så den måler 40 cm. Skær den ud i 20 stykker.

Læg sneglene på bageplader med bagepapir og lad dem hæve tildækket i ca. 20 min. Bag sneglene i ovnen 20 min. ved 200 grader.

Lad pizzasneglene køle af på en bagerist.