Tunfiskemousse

 

2 ds tun i olie

1 løg

saft af 1 citron

2½ dl 18% creme fraiche

4 blade husblas

1½ dl piskefløde

salt

peber

evt. 1 spsk vineddike eller ekstra citronsaft

1 glas (100 g) lyserød caviar

Pynt: tomater, caviar, citronmelisse

Sauce: creme fraiche med citronsaft, salt og peber

 

Blend løget og bland det med tun, citronsaft og creme fraiche. Blend det et øjeblik.

Udblød husblas i koldt vand og smelt det i et par spsk kogende vand. Rør lidt tunfiskemousse i husblassen og bland det hele i resten af moussen.

Når moussen er så stiv at den kan danne mønster, vendes flødeskummet i og der smages til med salt og peber og evt. vineddike/citronsaft. Vend forsigtigt caviar i og hæld det i en velsmurt form. Sæt det koldt og tildækket mindst et par timer.