Tuntærte

Dej:

100 g margarine

125 g mel

50 revet mozarellaost

½ tsk salt

Skær margarinen i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæt ost og salt og ælt det sammen. Tryk dejen i en smurt springform og prik bunden med en gaffel. Forbag den i ovnen ca. 10 minutter ved 200 grader.

Fyld:

1 dåse tun i vand

1 porre eller forårsløg

½ tsk salt til kogevand

50 g mozarellaost

2 æg

1½ dl creme fraiche

2 tsk hvedemel

1 tsk basilikum

1 tsk salt

peber  

Hæld vandet fra tunen. Skær porren/forårsløgene i ringe, skyl dem og kog dem i ca. 2 minutter. Hæld dem til afdrypning i en sigte og lad dem dryppe godt af.

Bland tun, porre, ost, æg, creme fraiche, mel, salt, peber og basilikum godt sammen i en skål. Kom fyldet på bunden og bag i ovnen ca. 30 minutter ved 200 grader.

Serveres med salat.